Damir Dabranin

REDNI LETNI

DOPUST

V LETU 2024:

  


V času letnega dopusta nas nadomešča zasebna ambulanta
UNUK-KLANČNIK IRENA dr. med.
po njenem urniku in razporeditvi dela:
Ambulanta Irena Klančnik - dostop

OBVESTILO

Spoštovani pacienti!

V Času EPIDEMIJE bo naša ambulanta delovala nespremenjeno po našem urniku in razporeditvi dela in bomo vseskozi v ordinacijskem času dosegljivi na telefon. Zaradi zmanjševanja izgorelosti in potreb po vključevanju v VSTOPNE TOČKE, JEMANJA BRISOV NA COVID 19, kakor tudi vključevanja v URGENCO, DEŽURSTVA in morebitne NOVE ZADOLŽITVE NA NACIONALNEM NIVOJU, ki bodo od nas zahtevane, se bo delo v naših ambulantah nekoliko spremenilo.

Glede na to, da so v Sloveniji do nadaljnjega odpovedani vsi ne nujni pregledi (specialistični pregledi, RTG, logoped, psiholog, UZ...) vas lepo prosimo, da ne hodite v ambulanto, ali kličete za urejanje teh pregledov in preiskav.

Vstop v našo ambulanto bo tudi spremenjen vstopalo se bo skozi ENOTNO VSTOPNO TOČKO ZD SLOVENSKE KONJICE, kjer boste preusmerjeni proti naši ambulanti.

V našem ordinacijskem času vam bomo ves čas na razpolago na telefonski številki.

03-759-06-95 preko katere vam bomo posredovali vse potrebne informacije.

Po naših najboljših močeh vas bomo poskušali triažirati po stopnji nujnosti in po potrebi tudi sprejeti in opraviti pregled oz. nuditi vso pomoč.

Sprejemali bomo res nujne preglede zaradi preprečitve nadaljnjega širjenja koronavirusa.

Predvidevamo da bodo telefonske linije zelo zasedene, zato vas lepo prosimo za strpnost in potrpežljivost.

Za kakršnekoli informacije se lahko obrnete tudi na naš spletni naslov (dabranin.zpa@siol.net),kjer vam bomo poskušali odgovoriti v čim krajšem času.

Kar se tiče preventivnih pregledov predšolskih otrok zaenkrat po navodilih NIJZ ostajajo.

Priznam, da bo za vse nas zelo težko. Vendar z skupnimi močmi bomo zmogli, le ravnati se moramo po vseh navodilih, ki nam jih narekuje NIJZ oz. Krizni štab.

S spoštovanjem !